6 geniale Ikea-hacks til hjemmekontoret

Et stilfullt og praktisk hjemmekontor behøver ikke å koste all verden. Her gir vi deg 6 smarte idèer til hvordan du innreder hjemmekontoret med billige Ikea-hacks.

1. Maling på lampen og tapet på bordplaten

Har du en flott skrivebordslampe, men ønsker en annen farge på den? Kjøp spraymaling og få den slik du selv ønsker.

Det samme kan du gjøre med bordplaten, ved å dekke den i tapet - så fort kan du få et plankebord!
Skrivebord 2.142 kr ikea

2. Skap orden på hjemmekontoret

Skap orden på ditt skrivebord med smarte oppbevaringsløsninger. Bruk for eksempel kjøkkenbeholdere til kulepenner og en bildehylle til småting som ellers ville blitt gjemt bakerst i skuffen. Minner eller viktige huskelapper kan man plassere på et clipboard.
Bildehylle 49 kr ikea

3. Bygg ditt eget skrivebord

Dette moderne og stilfulle skrivebordet er både enkelt og billig å lage. Det eneste du skal bruke er en seksjon med skuffer fra Ikea, en benbukk og en lett bordplate.

Skuffeseksjon fra ikea 799 kr // Benbukk med hylle 375 kr ikea

4. Det lille hjemmekontoret

Drømmer du om å kunne arbeide hjemme, men har ikke et ledig rom? Et hjemmekontor behøver ikke å være et separat rom. Med lekas kan du enkelt få plass til et hjemmekontor på soverommet, entrèen eller i stuen.

Hylle med skuffer 399 kr ikea

5. Minimalistisk skrivebord

Et skrivebord, som både ser flott ut og samtidig er praktisk, trenger ikke å koste allverden. Fokuser på å holde rommet eller hjørnet, hvor bordet er plassert, så minimalistisk som mulig.

Skrivebord fra ikea 629 kr

Les også: Slik gjør du Ikea-møblene dine unike

6. Cool skrivebordslampe

Gi hjemmekontoret ditt et stilig piff med denne lekre harmonika-lampen, som du kan lage med et ikea-speil og en lampe med klemmer.

Speil 79 kr ikea