Her er det fineste kjøkkenet

Dette bidraget fikk flest stemmer i BoligPluss-utfordringen for september. Lyse, rene flater er fortsatt veldig populært på kjøkkenfronten!

22. september 2014

Det var bidraget til Linn Marie Straith som fikk flest stemmer av dere i vår BoligPluss-utfordring for september. Lyse, rene flater og trendy fliser gjorde susen. Den glade vinneren får dermed lekre armaturer fra Coloric til en verdi av 4600 kroner.

- Selve innredningen er fra IKEA som la grunnlaget for for å lage et kjøkken med kombinasjon av praktiske løsninger, ulike materialer og gjenbruk av ting fra nære og kjære. Vi har gjenbrukt industrilamper fra min farfars verksted. Oldemors kjøkkenvekt passer perfekt sammen med KitchenAid maskinen og kjøkkenredskap oppbevares i løveglass funnet i kjelleren, forteller Linn Marie.

Hennes beste oppussingstips er å bruke tid til å finne frem til de løsningene man virkelig vil ha.

- Innredningsmessig liker jeg å gjenbruke gamle ting med betydningsfull historie inn i nyoppussede rom, sier vinneren.

Premien kommer godt med når man er i en oppussingsprosess.

- Et armatur skal brukes på gjestetoalettet som er det rommet vi sist har pusset opp i vårt omfattende oppussingsprosjekt. Det andre har jeg ikke helt konkrete planer for, men skal jo etterhvert pusse opp både et toalett til og bygge et tilbygg med vaskerom, sier Linn Marie.

Vil du være med i denne månedens utfordring? Nå vil vi se ditt beste DIY-prosjekt! Last opp ditt bilde og delta her.

Seneste

Kanskje du også er interessert i...