Inviter hjem til vårfest!

Anledningene til feiring strømmer på når klokka snur og solen titter fram. Ta frem dine kreative sider og dekorer hjemmet ditt!

© Nille

Med den livsbekreftende våren kommer også konfirmasjoner, 17. mai, bryllup eller hva med å invitere venner og familie hjem til vårfest? Med små grep og overraskende detaljer blir festbordet noe helt spesielt. Hos Nille finner du produktene som danner en perfekt ramme for festlighetene, enten du vil ha spennende kontraster eller dekke ton i ton. Vimpler, vaser, lys og servietter – hos oss finner du den gode stemningen!

Dropp å haste fra butikk til butikk, Nille huser nemlig alt til forberedelsene av festen. Alt fra redskaper du trenger for å bake kaker og fine fat til å sette dem på, til beholdere å frakte dem i. Pynt godbitene med fargerik pynt og sesongens friske bær og suppler (gjerne med friske, spiselige blomster. Det er ikke så mye som skal til!) Nytt forslag: ….gjerne med friske stoffblomster! Hos oss får vi inn alle vårens blomster som er friske akkurat så lenge du selv ønsker. Det er så lite som skal til!

Gaver er ofte morsommere å gi enn å få. Og det er ekstra hyggelig å sette et personlig preg på dem. Med ditt favorittpapir, pakkebånd og blomster gjør du gaven til en liten opplevelse i seg selv!

© Nille

Fornyelse i hjemmet

Forandring fryder, spesielt hvis det ikke krever mye av deg. Bland materialer og teksturer. Vår filosofi er at det skal være enkelt å friske opp omgivelsene sine.

Kanskje vil du gi et av, eller alle, rommene i huset et lite ansiktsløft? En ensom sofakrok eller en kjølig veranda kan bli som nye med en dekorative lykter, puter og teppe i vårlige farger. Hos Nille finner du interiørdekor som utgjør akkurat det som skal til!

© Nille

Bli inspirert på Nille.no – og vis det fram på sosiale medier

Denne våren koser vi oss litt ekstra i Nille. Vi presenterer nemlig merkevaren i ny festdrakt. Og vi gleder oss til å invitere nettopp deg. Velkommen hjem til vårfest på Nille.no!

Vis frem resultatet av din kreative prosess! Tag @nillenorge på Instagram eller bruk #nillehjem for å hente inspirasjon fra andre.