Skreddersydd oppbevaring: Sjekk forvandlingen!

Drømmer du om en ryddig og innbydende gang? La deg inspirere av løsningen til denne familien.

Christine bor i en moderne familie med fire barn, og har lenge tenkt på å gjøre noe med gangen i huset. Da de flyttet inn i huset laget de en midlertidig løsning i gangen, bestående av to skoskap og en stang, der sko, jakker, vesker, tilbehør og diverse utstyr delte på oppbevaringsplassen.

Men uten et ordentlig system på plass var det ofte at det ble kaotisk: ting forsvant og datt ned bak den frittstående garderobestangen, som var en slags provisorisk løsning. Det var et irritasjonsmoment for alle i familien, som ønsket seg en ryddig og funksjonell gang med bedre plass,. Dette ville Elfa hjelpe dem med, og tok utfordringen med å skreddersy et nytt skap til familien, med fokus på at det skulle bli mer oversiktlig.

Slik så det ut i gangen hjem hos Christine og Adina før de fikk hjelp fra Elfa

Skreddersydd garderobeløsning

Elfa tegnet en skreddersydd garderobeløsning til familien, tilpasset deres behov. Resultatet ble et walk in-closet, hvor plassen er utnyttet fra gulv til tak, og familien fikk en wow-opplevelse da de så den nye og funksjonelle oppbevaringsplassen for første gang. Løsningen har også lekre skyvedører, som gir gangen et mer stilrent og ryddig utseende.Slik så det ut i gangen hjemme hos Christine og Adina før de fikk hjelp fra Elfa.

  • Disse dørene er helt rå! Dette ble fantastisk bra, og tenk at det ble så mye plass! Det er jo helt utrolig, sier Christine.

Christine er svært fornøyd med de fine garderobedørene og at man kan gå inn i selve skapet. De praktiske stativene til sko falt spesielt i smak - og Christine er glad for at de fremover vil slippe kaoset med sko som forsvinner.

Med bedre orden og full oversikt blir hverdagslogistikken bedre, hvor familien slipper å frustrere seg over å ikke finne det de leter etter.

  • Jeg liker alle disse hyllene til å sortere ting oppi, de er smarte! Løsningen er helt fantastisk, og jeg hadde ikke klart å tenke ut dette selv, sier Christine.

Hun legger til at hun er veldig imponert og gleder seg til å bruke garderoben, i tillegg til at hun allerede ser på andre steder i huset hvor en ny Elfa-løsning vil gjøre en enorm forskjell.

Planlegg godt - og du får bedre utnyttelse av plassen i gangen!

  • Før du planlegger en ny garderobeløsning bør du tenke over hvor mye plass hvert familiemedlem trenger. Hvilke klær og utstyr følger med de ulike aktivitetene gjennom året? Lag et estimat på antall jakker, sko, vesker og tilbehør dere trenger tilgang til (nøkler og post bør også ha en egen plass!)

  • Heng lange plagg ett sted og korte plagg på et annet, så får du oppbevaringsplass til andre ting under de korte plaggene.

  • Har du liten plass? Tenk på at lyse farger på innredningen vil få garderobeløsningen til å virke større.

  • Organiser skoene dine etter sesong. Ved å sortere skoene og ha en løsning der du utnytter plassen helt opp til taket, vil du slippe at sko som ikke er i sesong opptar verdifull plass - samtidig som de fortsatt er lett tilgjengelige.

  • Skyvedører med speil vil gjøre at gangen virker større og mer luftig.

  • Med oppbevaringsløsning fra Elfa kan du enkelt utnytte plassen maksimalt, ved å f.eks kombinere hyller med ulik dybde.

Få hjelp til å planlegge garderoben

Sliter du også med oppbevaringsplass, og ønsker en ny garderobeløsning Enten du drømmer om et plassbygget walk-in-closet, en mer funksjonell garderobe i gangen eller et bedre system i garasjen og boden - så kan det være vanskelig å komme i gang. Men hos Elfa er det planleggingshjelp å få!

Nå kan du booke et nettmøte med Elfas garderobedesignere som gjerne hjelper deg å tegne en løsning som er skreddersydd for deg og dine behov. Her finner du ledige tider! Du kan også sende en e-post til Elfas kundeserviceavdeling eller tegne løsningen din selv i deres 3D-planleggingsverktøy.

Vil du besøke en Elfa-forhandler? Du finner alle Elfas forhandlere her.