Tripp Trapp stol-hack tar Instagram med storm: 2,9 millioner har allerede sett Majas video

Siden 1972 har det geniale norske stoldesignet vært til stor hjelp i hverdagen til barnefamilier. For 20 år siden kom en ny versjon med enda flere alternativer, men visste du at du enkelt kan gi stolen enda en funksjon – ny eller gammel – helt selv? Vi viser deg hvordan!

Tripp Trapp stol hack

Smekker, våtservietter, dekkebrikker og mye mer...

Ja, å spise med små barn krever en del ekstra utstyr.

I de fleste hjem er alle disse tingene oppbevart i ulike skuffer og skap.

Men hvis hjemmet ditt er et av de (mange) hjemmene som har den klassiske norske tripp trapp barnestolen stående rundt spisebordet, så finnes det en helt genial oppbevaringsløsning slik at du kan ha alt du trenger til barnets måltid rett i nærheten.

Ekstra oppbevaring for kun 60 kr

For noen har det lenge vært kjent at Ikeas klassiske 'Trofast'-boks for bare 60 kr fra Ikea passer perfekt i sporene på en tripp trapp barnestol.

Men da @majasulau delte en video på Instagram der hun viste hacket, ble det ganske klart at dette ikke er allmennkunnskap!

I skrivende stund har mer enn 2,9 millioner sett videoen og mer enn 14 000 har likt den.

"Men det virker jo ikke? Kassen faller ut!"

Flere har også testet dette hacket hjemme, og noen skriver i kommentarfeltet at de ikke kan få de to delene til å passe sammen: boksen faller ut fordi avstanden mellom sidestykkene er for stor.

Et fellestrekk ved kommentarene som uttrykker frustrasjon over hacket i kommentarfeltet er at de alle er engelske, derimot er de fleste andre begeistrede.

Så det kan være forskjell på produktene når vi beveger oss utenfor Skandinavias grenser.

Det kan og være forskjeller i den nye og gamle versjonen av tripp trapp stolen. Stokke lanserte en ny versjon i 2003. Og selv om det er noen år siden går den klassiske barnestolen ofte i arv, og det er derfor en sjanse for at mange hjem fortsatt har den eldste versjonen stående.

Så vi undersøkte!

Den største forskjellen mellom de to versjonene ligger i avstanden mellom ryggstykkene, noe som gjør at ikke alt ekstrautstyret du kan få til stolen passer til begge versjonene.

Men dette påvirker ikke bredden mellom sidestykkene, hvor Trofast-boksen skal settes inn.

Så vi testet!

På begge versjoner av stolen: den nye og den gamle - og hacket fungerer feilfritt på begge.

--> Så beskjeden herfra er at du trygt kan investere de 60 kr i en Ikea-boks hvis du også synes dette hacket er genialt!