Norges lekreste bad – se alle finalistene her!

Hvilket av baderommene liker du best? La deg inspirere her!

De siste ukene har det kommet inn mange flotte bidrag i konkurransen Norges lekreste bad, og nå er de to siste ukesvinnerne klare!

@Gullatoppen7:

Juryen mener at badet til Gullatoppen7 er innbydende og lekkert, med spennende materialvalg og en luksuriøs atmosfære. Legg merke til de to runde speilene over vasken!

Valget av interiøret rundt badekaret er gjennomført og gir baderommet et personlig preg.

@itseliseandersen:

Juryen plukket ut det lekre badet til Elise Andersen som den fjerde og siste ukesvinneren i konkurransen. Her er det godt med plass til å boltre seg, og de grønne plantene og lampene setter prikken over i-en på rommet!

Baderommene til de to første ukesvinnerne finner du her og her!

La deg inspirere av flere flotte bad under hashtaggene #Norgeslekrestebad og #NaturelleCare.

Dette får vinneren:

Alle ukesvinnerne får et gavekort fra Ting.no pålydende 4.000 kr. Blant de fire finalistene vil juryen, bestående av Naturelle og Stylista-bloggerne Eirin Kristiansen og Annette Haga, kåre én hovedvinner blant dem.

Vinneren får i tillegg til gavekortet et 2 siders oppslag i BoligPluss-magasinet + en artikkel på nett hvor badet presenteres.

*Alle duftene til Naturelle Care baseres på 100% rene, naturlige oljer som gir velvære og pleie.

Nye Naturelle Argan Care er utviklet med 100% ren argan-olje, som har blitt brukt innen hudpleie i Marokko i århundrer. Oljen er kjent for sitt naturlige innhold av fettsyrer, antioksidanter og vitamin A og E - som pleier huden og etterlater en fin glød. Den nye varianten til Naturelle Care dufter av deilig orientalsk lilje, og etterlater huden både velduftende og pleiet.

Finn din favoritt blant Naturelle Care sine premium-såper! Du finner dem i dagligvaren.

Naturelle Care relanserte før sommeren hele dusjserien med nytt design, og tilbyr norske forbrukere premium-såper av samme kvalitet som finnes i interiørbutikker - men til en mye hyggeligere pris – som du finner i daglivaren!

Følg med neste uke for å få med deg hvem som stikker av med seieren i konkurransen!