Her er ukens finalist i konkurransen Norges lekreste bad!

Vi kårer Norges lekreste bad i samarbeid med Naturelle!

Denne uken ble det Linda-Mathilde (@carlberg_home på Instagram) som ble kåret til ny finalist i konkurransen Norges lekreste bad!

"Vet at rosa, lys, dill og dall er det som folk vil se... Men jeg får holde fast ved meg selv og min stil 😅 Hvitt, sort og grått er det jeg liker best hos meg selv- håper det er plass til det også"

Juryen mener at badet til Linda-Mathilde absolutt fortjener en plass videre i konkurransen, med lekre valg av materialer og god utnyttelse av plassen. Fargepaletten med hvitt, sort og grått er klassisk, lekker og inspirerende.

Konkurransen om å finne det flotteste badet i Norge fortsetter - og det er ikke for sent å delta! Eller kanskje du kjenner noen som fortjener å vinne tittelen? Vi kårer nemlig en ny ukesvinner hver uke, så delta gjerne i konkurransen på Instagram. La deg inspirere av flere flotte bad under hashtaggene #Norgeslekrestebad og #NaturelleCare.

Slik deltar du:

  • Knips et bilde av badet ditt og legg det ut på Instagram med #Norgeslekrestebad og #NaturelleCare (og husk at profilen din må være offentlig i konkurranseperioden).

  • Du kan delta flere ganger, og regramme tidligere bilder fra profilen din om du ønsker det!

Dette kan du vinne:

Alle ukesvinnerne får et gavekort fra Ting.no pålydende 4.000 kr.

Når det til slutt står igjen fire finalister, vil juryen kåre én hovedvinner blant dem, som i tillegg til gavekortet får et 2 siders oppslag i BoligPluss-magasinet + en artikkel på nett hvor badet presenteres.

Juryen består av Naturelle og Stylista-bloggerne Eirin Kristiansen og Annette Haga.

Premium-såper til en god pris

Alle duftene til Naturelle Care baseres på 100% rene, naturlige oljer som gir velvære og pleie. To av klassikerne i Naturelle Care-serien er Verbena og Olive Care:

Verbenaolja er kjent fra aromaterapien og etterlater en frisk duft av sitrus, mens olivenolje har et høyt naturlig innhold av fettsyrer og vitaminer.

Både hånd- og dusjsåpene omdannes til silkemykt skum i kontakt med vann, noe som gir en luksuriøs og pleiende følelse.

Naturelle Care relanserte før sommeren hele dusjserien med nytt design, og tilbyr norske forbrukere premium-såper av samme kvalitet som finnes i interiørbutikker - men til en mye hyggeligere pris i dagligvaren.