10 drømmebad med det lille ekstra

Skal du pusse opp badet og trenger inspirasjon? Her er 10 bad med det lille ekstra som vi drømmer om!

© Pinterest

Det nostalgiske badet glir rett inn i et gammelt hus! I tillegg til den vakre innredningen, er det også en smart løsning å plassere badekaret der taket er lavest i et rom med skråtak. Men pass på hodet!

Slik lager du ditt eget sminkespeil til badet! Her ser du video av hvordan du går frem!

Betong er lekkert og rustikt på badet! Og er du skeptisk til ekte vare, finnes det mange fliser med det samme uttrykket. Dette rommet innbyr definitivt til et bad!

Om du fortsatt assosierer rosa med 80-tallet, vil du kanskje få et nytt syn når du ser dette badet! Messing og marmor er en uslåelig kombinasjon og passer utmerket for enhver Barbie! Stilrene servanter strammer opp helheten!

Vi er hodestups forelsket i dette badet! Den nydelig grønnfargen og marmorflisene bak vasken er tidløst og vakkert. De svarte detaljene løfter helheten og gir oss en parisisk-følelse!

Marmor er et populært materiale! Her er 13 grunner til å bruke det på badet!

Et lite bad trenger ikke bety at du ikke får det fint. Denne hyllenisjen er super å ha håndklær og nips på!

Lag en kul hylle til badet selv. Her ser du video av hvordan du går frem!

Fiskebensmønster er populært igjen, og hvorfor ikke bruke det på veggen! På dette badet tilføyer det iallfall en god dose personlighet og eleganse.

Det er gøy å leke seg med fliser og en fin måte å gjøre det litt personlig. Her er 9 flotte fliseideer for hele hjemmet!

Med to dusjhoder blir du ikke ensom i dusjen! Det kaller vi en effektiv løsning for en stor familie. Legg merke til det sofistikerte lyset i dusjhyllen! Smart!

Et bad trenger ikke virke mørkt og dystert med svart gulv og mørkt treverk, men absolutt sofistikert og stilig! Det gir en luksuriøs følelse å bli omfavnet av et varmt og godt håndkle etter hver dusj.

Grått, hvitt og svart trenger ikke bli kjedelig...Fliseveggen bak vaskene gjør helheten spennende! Her er det lurt å holde seg i samme fargeskala som resten av rommet om man ønsker et rolig uttrykk. Så nydelig!

Sjekk dette baderomsgulvet! Det er veldig kult og personlig!

Wow, vi vil også ha et trill rundt speil på badet! Ikke bare er det lekkert, det øker jo romfølelsen også! Med en grønn plante trenger du ikke så mye annet dill...Det er ikke mer som skal til!

Få masse inspirasjon sendt direkte til innboksen din!