Smart oppbevaring

Bli inspirert til å få orden i sakene! Her får du 5 gode tips av stylist Krista Elvheim.

7. juni 2013 av Pernille Kaalund

© Pernille Kaalund/ Pure Public

Fra gulv til tak: I leiligheter og hus med god takhøyde kan du lage innbygde hyller til oppbevaring fra gulvet og helt til topps. På kjøkkenet er det praktisk å ha servise og utstyr fremme. Bruk en fast­bygget stige som er festet på en skinne
i gulvet for lett å kunne klatre opp.

Skuffer under trappen: Å bruke plassen under trappen til oppbevaring er også en smart idé. Her kan du bygge skuffer enten i trappetrinnene eller under hele trappen med mye ekstra opp­bevaringsplass.

Fruktkasser: Tøffe, gamle fruktkasser kan brukes til så mangt. Ved å bygge åpne hyller fra gulv til tak kan du dele inn hyllene ved å bruke gamle fruktkasser til «skuffesystem».

Industrielt: Industriell oppbevaring med røffe sinkbokser eller industripregede «lockerbokser» gir en spennende kontrast i et ellers lyst rom. Ved å bruke åpne bokser kan du fint se hva som ligger oppi. Det er også praktisk å merke boksene med farge eller skrift.

Arkiv: Et oversiktlig arkivsystem på en hel vegg fra gulv til tak kan være praktisk i de fleste hjem. Du kan enkelt bygge et arkivsystem med åpne hyller av MDF-plater og få oversikt over alt av familiens papirer, magasiner og barnetegninger. Her får du plass til utrolig mye, og med god merking finner du lett frem i arkivet.

Har du flere gode tips til god oppbevaring? Legg igjen en kommentar under og del triksene dine med andre lesere!

Seneste

Kanskje du også er interessert i...