Lesernes beste DIY-tips!

Se hvilke inspirerende DIY-tips vi fikk fra dere denne måneden!

8. mai 2015 av Redaksjonen

Hver måned viser vi frem flere av de beste DIY-tipsene vi får fra dere lesere i magasinet. Det aller beste tipset blir premiert. 

Vi er så heldige at vi også kan vise frem to fantastiske oppskrifter her.

Helt hekla

Med litt garn og en heklenål kan du enkelt trylle frem en sjarmerende oppbevaringskurv med fin struktur.

Du trenger:

Tekstilgarn, f. eks. Hooked Zpagetti fra Panduro Hobby og heklenål.

Slik gjør du:

1. Lag en "magisk ring" for å komme i gang. Hekle fem fastmasker i ringen og stram ringen godt. For å øke, hekler du to fastmasker i hver fastmaske, i to omganger.
2. I den fjerde omgangen hekler du én fastmaske i den første fastmasken , og to i neste. Slik fortsetter du rundt. Gjenta dette til du har fått ønsket størrelse på bunnen av kurven din.
3. Hekle så en fastmaske i bakerste løkke på hver maske fra forrige omgang. Hekle én fastmaske i hver maske til du synes kurven er høy nok.
4. Spray kurven godt med litt strykestivelse slik at den står godt.

Unik vårvase 

Månedens beste tips! Det er superenkelt, men også veldig nytenkende.

En gammel lampekuppel har fått et strøk med lakk og kommer bedre til sin rett som blomstervase. Med verdens enkleste DIY-triks får du en vase som ikke alle har! 

Slik gjør du:

1. Vask og tørk den gamle kuppelen godt. 
2. Spray den så i en farge du liker. Spray heller flere tynne lag enn ett tykt. Da unngår du at sprayen renner, og du får et jevnere resultat. 

Vil du også delta så sender du inn ditt beste DIY-tips til [email protected] eller hashtag bildet av tipset ditt på Instagram med #boligplussideer. Beste tips blir belønnet med en Tripod gulvlampe til en verdi av 2290 kroner fra Ants & Sugar.

Håndplukket til deg

Kanskje du også er interessert i...