Bruk naturen inne

Lån litt fra naturskjønne omgivelser og bruk naturen inne hele året. Her er morsomme tips til hva du kan gjøre!

Hjemme hos Karianne Vikse er det flust av inspirasjon å hente. Hun bruker naturen som et dekorelement innendørs, og vi har plukket noen av de beste ideene fra det fine funkishuset hennes:

1. Bjørkestamme som stumtjener

Det fine svart-hvite spillet på bjørke­stammen gjør den til et vakkert innslag i hjemmet. Ved å sette den fra gulv til tak vil du fremheve høyden under taket samtidig som greinene kan brukes som knagger.

2. Tapet med naturens mønster

Det finnes flust av ulike tapeter med naturen som inspirasjonskilde. Mr Perswalls har blant annet et kult tapet med bjørke­stammer. Stråtapet fra Biri Tapet, som Karianne har i stuen, er laget av halm og gir deg naturen bokstavelig talt på veggen.

Shop stilen til Karianne - 10 fine kjøpetips

3. Treskiver på veggen

Ønsker du et unikt uttrykk, kan du gjøre som Karianne og feste skiver fra trestammer rett på veggen med likt mellomrom.(bildet)

Telysholdere av bjørkestubber

Har du mindre kapp av bjørkestammer, kan du med litt kraft og et huljern hule ut en del i den ene enden slik at det blir plass til en telysholder i glass.

Bilder av bladtrykk

En rimelig måte å lage stemningsfulle bilder på, er å dyppe blader og greiner i farge og trykke dem på et fint papir. Gi det et stilrent uttrykk ved å pensle bladene med svart maling. Bildene er stemningsfulle og enkle å bytte etter årstid.

Grein som lampehenger

Har du funnet en fin grein i skogen, kan du skru den fast i veggen og henge en sokkellampe i den for et kreativt uttrykk. Surr ledningen et par ganger rundt greinen og la lyspæren henge rett ned. Husk å velge en solid grein som ikke er for lang.

Se alle bildene og les mer om besøket hjemme hos Karianne her