Betonggresskar: Louises enkle DIY har tatt Instagram med storm

"Overveldende!" sier Louise om mottakelsen av halloween-DIY'en etter at hun delte den på Instagram.

betonggresskar halloween DIY
© Louise Otto

I anledning Halloween i fjor fant den 36 år gamle influenceren og konsulenten Louise Otto frem nylonstrømpene og litt hobbybetong.

Du lurer kanskje på hvorfor?

Det høres ikke ut som det vanlige utstyret til halloween-forberedelser, men det viser seg faktisk å være akkurat det!

Mange av følgerne hennes på Instagram har også fått øynene opp for trikset, etter at Louise (@livingonabudget.dk) delte en video av sitt fantastiske halloween-prosjekt, som har resultert i de fineste betonggresskarene.

Louise fikk ideen om å lage halloween-dekorasjonene etter å ha scrollet på Pinterest:

– Jeg tenkte, at disse jeg prøve å lage. Jeg har tidligere laget flere ting i betong og måtte bare prøve disse gresskarene også, sier Louise Otto.

betonggresskar diy
© Louise Otto

Betonggresskar til både lys, blomster og med stilk

Guiden til hvordan Louise lagde betonggresskarene sine er i skrivende stund sett mer enn 145 000 ganger og nesten 300 har kommentert videoen, hvor Louise fyller endene på nylonstrømpene med betong.

De formes så som runde klumper og deretter legges tre strikk strategisk rundt "betongkulen", slik at gresskarlooken kommer frem.

Betonggresskarene kan brukes på mange måter, for eksempel til å ha telys eller planter i. Eventuelt også helt uten innhold, men med en liten gren som stilk.

Se videoen under hvis du vil prøve å lage dine egne betonggresskar:

Vil du prøve deg på Louises hack? Du kan også hente flere flotte halloween-DIYs på Louises Instagram-profil @livingonabudget.dk.