5 gavetips til sommerens brudepar

Skal du i bryllup i sommer? Vi har fem tips som garantert gjør suksess på gavebordet.

© Wik & Walsøe

Det er ikke gjort på en dag å arrangere et bryllup, men det er ingen spøk å være gjest heller! Mye skal tas stilling til. Hvilken kjole du skal ha, hvordan du skal ha håret, og så var det dette med gaver, da.

For hva ønsker det vordende ekteparet seg? Og hvor mye skal det koste?

Skal du i flere bryllup, kan det fort skorte på kreative idéer og hva du skal gi – til hvem. Men ingen grunn til panikk, det er hjelp å få i gavejungelen!

Servise og tilbehør fra det norske design studioet Wik & Walsøe står på manges ønskeliste. Studioet jobber med rene materialer og blyfrie farger og den sterke tilknytningen til renhet, kultur og skandinavisk natur er gjennomgående i hele samlingen.

5 supre bryllupsgavetips

1. Den aller heteste bryllupsgaven

Servise fra serien Slåpe
© Foto: Wik & Walsøe

Benporselen er det noe av det flotteste du kan gi. Det er tynnere og mer gjennomskinnelig enn feltspatporselen, designet for de helt spesielle anledningene – noe vi håper ekteparet vil få mange av!

Benporselensservise Rosa Slåpe er inspirert av den viltvoksende busken få av oss legger merke til. Yndige blomster danderer et mønster som symboliserer den kreative og lekne naturen. Dette står høyt på mange brudepars gaveliste.

2. Til det voksne paret

Serien Lys
© Foto: Wik og Walsøe

Noen er klare for giftemål først i moden alder, andre er på runde to. Er det et modent par du skal i bryllup til, vil benporselenet Lys gjøre seg godt gavebordet. Mønsteret er inspirert av sol- og måneskinn som treffer snøen og danner et lysglitter. For de som allerede har mye, er Lys et anvendelig servise som enkelt lar seg kombinere med annet design.

3. Til det unge paret

Skåler og fat fra serien Fnugg.
© Foto: Wik og Walsøe

Fnugg er en favoritt blant de litt yngre brudeparene. Serviset skinner fint alene i hvitt, men er kanskje spesielt fint sammen med dekorative og fargerike detaljer. Fnugg lages i gjennomskinnelig benporselen og har en nesten usynlig platinadekor.

4. Siste nytt, perfekt til trendsetterne

Elegante vaser fra serien Falla.
© Foto: Wik & Walsøe

Kjenner du et trendbevisst brudepar, bør du gå for nyheten Falla. Falla – fra gammelnorsk og islandsk – er som en dråpe norrøn natur på et brudepars bord. Noen av glassproduktene er gjennomskinnelige, andre er hvite innvendig. Det vanskeligste er å velge!

Falla er, sammen med de andre vasene fra Wik & Walsøe, varige design-artikler som brudepar i alle aldre vil sette pris på.

5. Klassikeren alle par elsker

Skåler fra serien Alv.
© Foto: Wik & Walsøe

Sentralt i Wik & Walsøes design står en liten alv. Hun symboliserer drømmer, håp og troen på å gjøre det umulige mulig. Alven er ekstra fin i gavesamlingen, da er hun kledd i ekte gull. Seriene Alv og Alv Gull består av ulike varianter av vaser, boller og lysestaker produsert i feltspatporselen.

Til sammen rommer Wik & Walsøes univers ni serviser i fint benporselen og feltspatporselen. Krystallglass, vaser, boller og lysestaker kompletterer seriene på en sømløs måte.

Vil du se flere populære design du kan gi bort, eller beholde selv? Alle produktene finner du på Wik & Walsøe.