© Brit + Co og Salt Productions/Dezeen

10 fantastiske lekehus barna drømmer om

Hvem drømte ikke om et eget lekehus i hagen da de var små? Vi har samlet 10 lekehus med det lille ekstra som er selv små prinser og prinsesser verdig!

17. juni 2019 av Julie Liljeroth

Dette lekehuset er veldig enkelt å bygge selv! Fyll det med masse leker og lage noen koselige sittesoner, og du får et perfekt lekehus for alle årets utedager.

Få et deilig uterom med planter, myke tekstiler og vakre detaljer. Med disse 6 tipsene får du en koselig og frodig terrasse!

Denne varianten av et lekehus har et nordisk uttrykk som passer inn i de fleste hager. Vi digger enkelheten og vinduene med ulike former som gjør det uhøytidelig!

Gjør det hyggelig i sommermørket med litt lys

Skal man lage et lekehus, må man gjøre det skikkelig! En egen hage med høns og sandkasse er selvskrevne elementer...

Du kan få det fint utendørs uten å blakke deg helt! Lag dine egne utemøbler

Steinheller opp til inngangen og rosa flamingoer i hagen er akkurat det små prinsesser vil ha i et lekehus. Legg merke til den smarte stålstangen som gjør det mulig å trekke et forheng rundt verandaen. For en magisk plass!

Disse tipsene gjør det grønt i fei på terrassen din!

Tenk så gøy å ha sin egen butikk i hagen der venner og familie kan komme og kjøpe frukt, is, eller hva det måtte være! En kritt-tavle med menyen og en lyslenke som skaper stemning er selve prikke over i-en. Kom og kjøp is!

Det må være like gjennomført innvendig som utvendig! Lag et koselig kjøkken av stoffrester og mal kokeplaten rett på benkeplaten. Veldig lett og like gøy! 

Få interiørtips sendt direkte til innboksen din!

En liten sittekrok blir et koselig sted å sitte og lese en bok eller drive med puslerier. 

Nyt sommeren utendørs og skap en utestue i grønne omgivelser. Se alle tipsene her!

Detaljer hever helheten, ikke sant? Og markiser rammer inn vinduene! Denne varianten er supersøt på en café for eksempel!

Vi elsker denne fine sitteplassen med fine farger og glade mønstre. Med søte tekstiler og mange puter får du en kosekrok barna ikke kan unnvære!

Dette er et lekehus for den designbevisste! I tillegg til å være netthendt, må det en del planlegging til, men akk så kult det kan bli!  

Lag en gapahuk i hagen! Det perfekte lekehuset for barna, men det er også anvendelig for hele familien. 

Seneste

Kanskje du også er interessert i...