11 fantastiske lekehus barna drømmer om

Hvem drømte ikke om et eget lekehus i hagen da de var små? Vi har samlet 10 lekehus med det lille ekstra som er selv små prinser og prinsesser verdig!

© Brit + Co og Salt Productions/Dezeen

Trekantet lekehus

Bygg et sjarmerende, hvitt lekehus! Fyll det med masse leker og lag noen koselige sittesoner, og du får et perfekt lekehus for alle årets utedager.

Få et deilig uterom med planter, myke tekstiler og vakre detaljer. Med disse 6 tipsene får du en koselig og frodig terrasse!

Lekehus for de erfarne

Her er det noen som har tatt byggingen av lekehus til nye høyder - bokstavelig talt. Et lekehus med stige, sklie og to etasjer vil imponere både barn og voksne.

Du kan få det fint utendørs uten å blakke deg helt! Lag dine egne utemøbler.

Romantisk lekehus

Steinheller opp til inngangen og rosa flamingoer i hagen er akkurat det små prinsesser vil ha i et lekehus. Legg merke til den smarte stålstangen som gjør det mulig å trekke et forheng rundt verandaen. For et magisk lekehus!

Disse tipsene gjør det grønt i fei på terrassen din!

Lekehus og butikk kombinert

Hvorfor ikke kombinere ideen om lekehus og butikk. Her kan barna selge frukt, is, eller hva det måtte være! Dette lekehuset kan jo ikke slå feil. En kritt-tavle med menyen er selve prikke over i-en. Et kreativt og søtt lekehus!

Kjøkken-lekehus

Hvis det ikke er plass til et stort lekehus, kan et lite kjøkken som dette være mer enn bra nok for barna. Mal det i en fin farge og gå til innkjøp av noen enkle kjøkkenredksaper som barna kan leke seg med.

Tips: Paller er et godt tips til rimelige og praktiske materialer.

Lekehus med kosekrok

Bygg et lekehus som kan fungere som en sittekrok, hvor store og små kan ta med seg spill eller bøker og kose seg. Et genialt og praktisk lekehus.

Nyt sommeren utendørs og skap en utestue i grønne omgivelser. Se alle tipsene her!

Åpent lekehus

Et sjarmerende og koselig lekehus som barna vil digge. Her kan de henge på regnværsdager eller i solsteken. Denne varianten er også en av de litt lettere å bygge, vil vi tørre å påstå.

Kreativ sitteplass

Vi elsker denne koselige sitteplassen med fine farger og glade mønstre. Med søte tekstiler og mange puter får du en kosekrok og et lekehus barna ikke kan unnvære!

Lekehus i tre

Et lekehus som skiller seg ut i mengden, men samtidig går i ett med naturen. Her er det vinn-vinn for barn og voksne med et estetisk flott lekehus, som samtidig kan lekes i!

Moderne lekehus

Trenger vi å si noe? Dette lekehuset snakker for seg selv. Her må du nok forberede deg på litt jobb og planlegging, men wow så fint resultatet kan bli!

Les også: 10 krukker vi vil ha på terrassen