Boligprat med Thea Olsen

Ikke alt går etter planen for TV 2-programleder Thea Olsen når det gjelder bolig. Men i år skal i hvert fall juletreet komme på plass.

12. desember 2013 av Julie Lucie Liljeroth

- Er du interessert i interiør?
- Ja, jeg elsker å gå i interiørbutikker. Min favorittbutikk er nok Bolia. Jeg får så mye god inspirasjon av å gå rundt i butikkene og titte. Det gjør meg faktisk veldig glad.
- Hva er det morsomste med interiør?
- Jeg liker folk som tør å skeie litt ut med interiøret. Jeg skulle egentlig ønske at jeg var litt mer vågal i stilen. Men det er nettopp det jeg synes er morsomt med interiør, at du kan skape en harmoni i hjemmet som gjenspeiler deg selv. Kristoffer har jo også noen meninger om hvordan det skal se ut, og han ønsker seg for tiden noe gult.
- På hvilken måte gjenspeiler innredningen deg?
- Jeg er glad i å ha orden i sakene og hater rot. Derfor har vi ikke så altfor mange møbler og småting i leiligheten. Jeg er også svært glad i havet, og tror nok det gjenspeiler litt av personlig­heten min i leiligheten. Alt er hvitt, beige, brunt eller turkis, og så har vi en lampe som er laget som korallrev.
- Hva gjør du helst en regnværsdag?
- Jeg liker å krype under pleddet på sofaen og se en god film på tv. Jeg prøver å gjøre det så ofte som mulig, men det blir ikke mye tid til det.
- Hva er det beste med julen?
- Jeg elsker julen og gleder meg stort til alle familiesammenkomstene og den gode stemningen. Og så gleder jeg meg veldig til julematen. Det er jo så godt!

Theas tre favoritter fra boligen:

 1. Thea har malt et abstrakt bilde som heter «Storm på Vesleøy» og gjenspeiler havet. 

2. I  spisestuen har Thea valgt et stort og elegant spisebord i oljet valnøtt fra Bolia. 

3. Spisebordlampen er fra Stilverk og er laget av et skummateriale som ser ut som korallrev.

Seneste

Kanskje du også er interessert i...