Fjern flyttestress- bestill en flyttevask

© Städfabriken

Blir du sliten ved tanken om å rydde ut og vaske ned den gamle boligen din? Slapp av, vi hjelper deg!

Vi kan nemlig tilby profesjonelle flytte rengjøringstjenester, som er spesielt utviklet for å gjøre flyttingen stressfri og den gamle boligen skinnende ren.

Besøk hjemmesiden vår, www.flyttstädningistockholm.nu/ for mer informasjon om flytterengjøring i Stockholm. Du er velkommen til å kontakte din lokale Städfabriken.

© Städfabriken

Hvorfor skal du leie flytterengjøring i Stockholm?

Her kan du lese hvorfor du bør velge oss til å stå for flytterengjøringen din:

  • Ekspertise: Vi har et erfarent rengjøringspersonale som er utdannet til å vaske ned hver eneste centimeter av den gamle boligen din, med presisjon og omsorg. Vi etterlater ingen overflater urørte, og rengjør både støvete hjørner og vanskelig tilgjengelige områder.

  • Tidsbesparende. Flytting er en tidkrevende prosess, og du kan spare tid og krefter ved å la oss stå for rengjøringen av boligen. Slik kan du fokusere på andre aspekter av flyttingen, mens vi tar oss av alt det skitne arbeidet.

  • Grundig rengjøring. Vi vet at godt renhold er avgjørende når du skal levere den gamle boligen tilbake til leietakerne. Med grundige metoder, sikrer vi at hvert eneste rom er rengjort til perfeksjon, slik at du kan foreta en problemfri overlevering av boligen.

  • Skreddersydde tjenester: Vi tilbyr skreddersydde rengjøringspakker som kan tilpasses dine individuelle behov. Enten eiendommen trenger en grundig rengjøring, generell rengjøring eller om det er spesielle områder som skal prioriteres- vi oppfyller alle dine ønsker og behov.

  • Miljøvennlige produkter. Vårt engasjement for miljøet omfatter selvfølgelig også rengjøringsproduktene våre. Vi bruker miljøvennlige og giftfrie rengjøringsmidler for å sikre at huset eller leiligheten din ikke bare blir ren, men også helt trygg for kommende leietakere.

Hva er inkludert i tjenesten?

Detaljert rengjøring: Vi legger stor vekt på detaljer, for å sikre at det gamle hjemmet ditt etterlates plettfritt. En utflytting rengjøring innebærer derfor mye mer enn en helt vanlig ukentlig rengjøring. Vi skrubber gulvene, tørker av veggene, pusser vinduene og etterlater ikke et hjørne urørt. Det meste som har med husets interiør å gjøre, er inkludert.

© Städfabriken

Priser og garanti for kundetilfredshet

Rimelige priser: Det kan være dyrt å flytte, men det gjelder ikke vår flyttevask. Vi tilbyr konkurransedyktige priser uten at det går på bekostning av kvaliteten. Våre transparente priser sikrer at det ikke kommer noen skjulte gebyrer, slik at du kan føle deg helt trygg på at det du betaler for, er det du får.

Fornøyde kunder: Vårt mål er at du skal være fornøyd. Vi er stolte av å kunne overgå kundens forventninger, og sørger alltid for at de er fornøyde med tjenesten som de får. Vi er alltid bare en telefonsamtale unna, klar til å svare på eventuelle problemer eller spørsmål som du har.

Bestill Städfabriken

Flyttevask behøver ikke å være en oppgave du skal grue deg til. La vårt profesjonelle team ta seg av rengjøringen, slik at du kan få en god start på det nye livet i det nye hjemmet ditt. Ta kontakt med oss i dag, og få glede av bekvemmeligheten og kvaliteten på flytte tjenestene våre.

Nøl ikke, fjern alt stresset med flytterengjøringen og la Städfabriken stå for profesjonell rengjøring av den gamle boligen. Du kan benytte deg av RUT-fradraget for flytterengjøring en gang til, ved å kontakte oss. Kontakt oss i dag for å bestille en konsultasjon, og la teamet vårt komme i gang med flytterengjøringen din.

© Städfabriken