-10 % rabatt på IKEA: Hva bør du kjøpe?

Nå får du hele 10 % rabatt på IKEA om du handler med IKEA Kort. Her er de beste tipsene til hva du bør kjøpe.

IKEA Ikano Bank
© Inter IKEA Systems B.V. 2022

Det er sjelden tilbud på IKEA. Derfor er det lurt å slå til når man kan. Akkurat nå sparer du 10 % dersom du betaler med IKEA Kort. Tilbudet varer til og med 8. mai 2022 for kjøp inntil 100 000. Maks rabatt er 10 000 kr. Hvilke kjøp er det best å benytte rabatten til?

Vil du benytte deg av tilbudet? Søk om IKEA Kort her.

Renteeksempel: 35 000 kr o/12 md gir eff. rente 21,97 %, kostnad 4 304 kr, totalt 39 304 kr.

1. Kjøkken

IKEA Ikano Bank
© Inter IKEA Systems B.V. 2022

Når det er tilbud på IKEA, bør du gå for kjøpene du kan spare mest mulig på. 10 % rabatt er selvsagt nyttig uansett hva du kjøper, men det gjør ikke så mye ut av seg hvis du bare skal ha en stekepanne. Da bør du heller tenke større investeringer.

Kjøkken er et glimrende eksempel på noe du kan spare mye på! IKEA er kjent for fine, praktiske og funksjonelle kjøkkenløsninger, som kan tilpasses enhver bolig. Utvalget er enormt, og du vil garantert finne noe som passer din stil og smak.

Har du vurdert et nytt kjøkken? Da er dette tidspunktet å slå til på!

2. Sofa og sofagruppe

IKEA Ikano Bank
© Inter IKEA Systems B.V. 2022

Man må ofte betale litt for ny sofa eller en større sofagruppe. Med 10 % rabatt kan du kanskje koste på deg en romslig sofaløsning, med alle tilpasningene du skulle trenge.

IKEA har både nyheter og klassikere i utvalget sitt. Klassikere som Ektorp og Söderhamn finner du i mange norske hjem – med god grunn. Dette er solide sofaer med tidløst design, mange valgmuligheter og lekre farger. Akkurat nå er også Friheten-serien veldig populær.

Du kan selvsagt tilpasse sofaen slik at den passer stuen din helt perfekt. Trenger du oppbevaringsplass under sofaen? Ikke noe problem. IKEA-sofaer har flere praktiske lagringsmuligheter.

Vil du nyte en søvnig søndagsmorgen i sjeselongen? Da har IKEA en rekke hjørnesofaer som egner seg.

3. Seng

IKEA Ikano Bank
© Inter IKEA Systems B.V. 2022

Ny seng er også en sikker vinner når det er tilbud. Man sover rundt 30 % prosent av livet; da er det viktig med en skikkelig god seng. Sengene hos IKEA er gode å sove i, pene å se på og kan tilpasses etter behov.

Elsker du å våkne opp i en hotellseng? Du kan gjenskape hotellfølelsen hjemme – IKEA har en rekke senger med god plass, sengegavl og pent design. For eksempel kontinentalsengen Kongsfjord, som kommer i en rekke ulike farger og stoff.

4. Spisestue

IKEA Ikano Bank
© Inter IKEA Systems B.V. 2022

Vil du holde middagsselskap, men mangler stuebordet? Da har IKEA bord og stoler i en rekke varianter, med ulike farger på maling, lakk og treverk. Du finner også mange praktiske bord som kan utvides for anledninger med flere gjester.

Finn det som matcher din stil. Kanskje du går for et stoltrekk som står til sofagruppen? Eller samme type treverk på spisebord og sofabord? Det er bare fantasien som setter grenser.

5. Walk-in closet

© Inter IKEA Systems B.V. 2022

Et viktig fokus hos IKEA er møbler og løsninger som kan tilpasses alle. Dette er spesielt viktig når det kommer til garderobeskap. Med Pax-serien er det enkelt å designe sitt eget walk-in closet. Du kan vri og vende på skapdører, skuffer og stenger til kleshengere, samt speil, spotlights og andre løsninger.

Du kan tilpasse Pax akkurat som du vil, etter både stilen og størrelsen på boligen din. Et walk-in closet med flere moduler kan fort koste litt. Da lønner det seg å slå til på 10 % rabatt med IKEA Kort.

Slik benytter du deg av tilbudet

For å oppnå 10 % rabatt må du betale med IKEA Kort. Du kan søke om IKEA Kort ved å klikke på lenken under og åpne elektronisk søknadsskjema. Når søknaden er godkjent mottar du en bekreftelse på SMS. Med SMS og gyldig ID kan du deretter handle på varehuset. Les mer om kampanjen her.

*Tilbudet gjelder til 8. mai 2022, for kjøp inntil 100 000 kroner. Maks rabatt er 10 000 kr. Rabatten trekkes fra på din faktura.

Her kan du søke om IKEA Kort.

Dele opp fakturaen? Renteeksempel: 35 000 kr o/12 md gir eff. rente 21,97 %, kostnad 4 304 kr, totalt 39 304 kr. Du kan også utsette betalingen rentefritt i inntil 12 måneder mot et fast gebyr.