© Kjerstis lykke

Ukas blogg: Kjerstis lykke

Et gammelt apotekerskap til å dø for er én av mange ting som gjør Kjersti lykkelig.

25. mai 2010 av Siri Høstmælingen

Kjerstis lykke handler om lekre, hvite interiør og livet i et gammelt hus på en øy utenfor Tønsberg.

Kjersti er 28 år og har et hode som kverner på ideer 24 timer i døgnet. Noen av dem får utløp gjennom bloggen, andre i arbeidet med å restaurere det gamle huset hun bor i med sønn og samboer.
- Jeg har en spesiell forkjærlighet til gamle hus og gårder. På biltur fantaserer jeg alltid om de vakre og sjarmerende eiendommene vi måtte passere på veien - det har jeg gjort så lenge jeg kan huske!

 

© Kjerstis lykke

 

Kjersti liker å kombinere gamle møbler med moderne tilbehør, og har på den måten fått et personlig og unikt uttrykk. Hun er utdannet interiørkonsulent, så her er valgene gjort med faglig tyngde! Med hvite gulv, vegger og tak, blir kontrastene skapt ved bruk av stål, naturmaterialer og pastellfarger.
- ”Industri” og ”nostalgi” er to ord jeg bruker i bloggen min, og jeg føler de dekker opp for hvordan vi har det hjemme. Jeg har kjøpt det meste av våre store møbler brukt, og ville ikke byttet dem for alt i verden!

 

© Kjerstis lykke

 

- Hva er det fineste du vet?
- Det må være det gamle apotekerskapet jeg kjøpte for 1300 kroner på finn.no lille julaften. Det kom nettopp på plass i kjøkkenet, og jeg må fortsatt klype meg i armen til tider, så glad er jeg for det! Mye kan skaffes for penger, men dette skapet er helt unikt. Det at det er gammelt, gjør at jeg bare blir bare enda mer glad i det.

 

© Kjerstis lykke

 

Som mange blogger opplever, har også Kjersti fått en sterk interesse for foto og grafisk design. Alt hun kan om bildebehandling har hun lært selv, etter timevis foran skjermen med Photoshop.
- Jeg er opptatt av at uttrykket i bloggen skal være MITT, og ingen annens. Slik har jeg det hjemme også: Jeg ønsker at folk som kommer på besøk til meg, skal tenke at de ikke har sett det samme noe annet sted. Om de liker det de ser, får være deres egen sak.

 

© Kjerstis lykke


- Hvem er dine favorittbloggere?
- To av de første bloggene jeg kom over i fjor sommer da jeg selv startet, var Duften av erteblomster og Holmberg everyday living - to fantastiske jenter som jeg er veldig glad for å ha blitt kjent med. De skiller seg ut med sine unike og personlige blogger. Av svenske blogger er det Anna Malin med Helt Enkelt og Marit med Marits vita skrin som er mine favoritter. De inspirerer begge med sine vakre hjem og kreativitet,
og vi har virkelig funnet hverandre både i bloggverdenen og utenfor.

Kanskje du også er interessert i...