© Ifra Lahell

Ukas blogg: Ifra Lahell

Ifra Lahell tenker interiør 24 timer i døgnet. Med hvite vegger og knallfarger setter hun sitt preg på huset på Lahell.

10. mai 2010 av Siri Høstmælingen

Ifra Lahell er 27 år og bor med samboer og en liten datter i et hus på Lahell innerst i Drammensfjorden. På bloggen viser hun fram sitt eget hjem og deler masse deilige inspirasjonsbilder hun finner på nett.

 

© Ifra Lahell

 

- Hvorfor blogger du om interiør?
- Fordi jeg har vært opptatt av interiør så lenge jeg kan huske. Jeg har bakrgunn som dekoratør og jobber som butikksjef for en interiørbutikk. Jeg tenker på interiør hele tiden!

 

© Ifra Lahell

 

- Hvilken stil har du hjemme?
- Det er en god blanding. Jeg er svak for store, hvite flater med sterke fargebomber til. En moderne stil med en litt nostalgisk tilnærming. Gamle ting med historie betyr mye for meg og jeg er en loppefanatiker.

 

© Ifra Lahell

 

I tillegg til å være opptatt av gjenbruk, har Ifra Lahell også et stort, vått øye for litt dyrere design.

- Lounge chair and ottoman fra Ray and Charles Eames noe av det fineste jeg vet. Den er velkommen inn døra her når som helst

-  Hva er dine favorittblogger?
- Av norske blogger er Fjeldborg en stor favoritt. Av svenske er det Helt enkelt hos mig som topper lista.

 

© Ifra Lahell

 

Kanskje du også er interessert i...