© boligpluss.no

Én av disse blir BoligPluss-bloggeren

Finalistene i bloggkonkurransen er klare. Hvem heier du på?

12. april 2012 av Siri Høstmælingen

Hurra, her er de seks finalistene som konkurrerer om å bli den faste BoligPluss-bloggeren på boligpluss.no!

Vi er stolte over å presentere SignePling, Siljes blogg, Mrs Hardy, Eddas, Svenngården og Barbros lille atelier.

Silje blogger om interiør, gode gjør det selv-ideer, litt familieliv og fristende oppskrifter. Hun har en lys og nordisk stil, men mye natur og moderne innslag. Se mer på Siljes blogg.

© boligpluss.no

 

Manuela i Sandnes har et hjem fullt av smarte løsninger hun har snekret, malt, stylet og sydd selv. På bloggen Mrs Hardy får du se alle de smarte ideen og får et innblikk i familielivet til den flytteglade familien på snart fem.

© boligpluss.no

Amalie på Svenngården i Eidsvik utenfor Ålesund er vinneren av Norges vakreste hjem 2011, og ivrig blogger. Hun har en naturlig stil med eksotisk twist, og bruker mye naturmaterialer og røffe innslag.

 

© boligpluss.no

 

Barbro i Bergen lager noe hver dag - det er i hvert fall inntrykket man får på bloggen Barbros lille atelier. Hun viser mange smarte ideer som er lette å gjennomføre, og skriver underholdende om familien og livet med Nordlendingen.

© boligpluss.no

 

Signe blogger fra Sortland, der hun har startet en ny tilværelse etter mange år i byen. På bloggen SignePling deler hun mange ideer til småting man kan lage selv, og elsker lekre stylinger og grafisk design.

© boligpluss.no

 

Elin Anita bobler over av skaperglede, og bruker kreativiteten sin på bloggen Eddas, gjenbruk og redesign. Fra leiligheten i Oslo tar hun massevis av inspirerende bilder med mye farger og sprudlende ideer.

© boligpluss.no

Redaksjonen velger en vinner som skal blogge fast på boligpluss.no.

Har du en favoritt? Gi ditt heiarop i den uhøytidelige avstemningen.

Kanskje du også er interessert i...