Kyllingsalat med avokado og tomat

Lag en sommerlig salat som faller i smak hos både store og små! Her får du oppskriften.

19. juli 2013 av Camilla Gilje Thommesen

© Jonas Lundberg

Ta med alle godsakene ut og lag denne deilige salaten under solen. Server den gjerne for seg selv eller som tilbehør til middag.

Dette trenger du:
(4 porsjoner)
250 g kyllingfilet,  ferdig stekt
og i ­terninger
1 ss revet sitronskall
revet skall av 1 lime
1 ss god olivenolje
1 boks hermetiske kikerter, godt avrente
1 bunt vårløk
10 cherrytomater, delt i to
½ potte frisk koriander, grovhakket
1 rød chili uten frø og hinner, finhakket
kjøtt fra 2 avokadoer
salt og nykvernet pepper etter smak
4 radicchio rosso-salatblader

Dressing:
2 dl yoghurt naturell
1 ss honning
saften av ½ sitron
salt og pepper etter smak

Slik gjør du:
1. Bland alle ingrediensene til salaten i en stor bolle og smak til med salt og pepper.
2. Bland sammen dressingen og smak til.
3. Server kyllingsalaten med godt brød og dressingen.

Oppskriften er fra Opplysningskontoret for frukt og grønt

Kanskje du også er interessert i...