© Ann Helen Lund

Ingvilds panna cotta

På jakt etter en dessert som er søt, men også litt syrlig? Disk opp med en herlig panna cotta for en rik smaksopplevelse.

18. januar 2013 av Solveig Grøvle / Julie Lucie Liljeroth

Dette trenger du:

4 dl fløte
2 dl sukker
1 vaniljestang
gelatinplater

Slik gjør du:

1. Varm fløte, sukker og vaniljestangen helt opp til kokepunktet.

2. Legg 2 ¾ plate gelatin i kaldt vann, og rør den inn i fløteblandingen.

3. Til toppingen kan du bruke frossen skogsbær- eller bringebærblanding.

4. Tilsett saften av en halv lime og melis til det smaker søtt nok. Det er godt at bærene er litt syrlige til den søte panna cottaen.

Oppskriften er fra Ingvild Frydenlund-Moldestad. Se hennes idylliske hjem i Bergen!

Kanskje du også er interessert i...