© boligpluss.no

Ukas blogg: Litt shabby, litt slitt og bare mitt

Ikke dra på biltur med denne interiørgale dama - du risikerer å bli erstattet med en stol!

3. september 2010 av Siri Høstmælingen

Bak bloggen Litt shabby, litt slitt og bare mitt, finner vi Cecilie - en intensivsykepleier i 30-årene som er riv, ruskende gal etter interiør.

- Ønsket om å gjøre drømmekjøp og finne det lille unike til huset, overgår så og si alt, innrømmer Cecilie.

 

 

Bilferier med familien innebærer utallige stopp i ”mammabutikker” - men det endte nesten med katastrofe da de var i Danmark, og Cecilies nye forelskelse befant seg i en stengt butikk.

- Jeg hadde sett en aldeles nydelig stol i vinduet jeg ville ha - og den var jo så billig også. Men butikken åpnet ikke før dagen etter, og jeg satt gråtende i bilen på vei til danskebåten. Det endte med at vi droppet båten og kjøpte den supersøte stolen dagen etter. Jeg følte jeg hadde gjort et kupp, men med hotell og nye fergebilletter ble den faktisk ganske dyr. Men stolen står på stua, og jeg elsker den!

 

 

 - Hvilken stil har di hjemme?

- Stilen min er det som kalles shabby cheap chic, inspirert av fransk og dansk landstil. Jeg er stor tilhenger av gjenbruk og bruktfunn, men det skal være hvitt, lyst og unikt for meg. Og så må det være lavbudsjett og fri til kreativiteten.

 - Hva er det fineste du eier?

- Det er en gammel kjøpmannsdisk fra et landhandleri, med 16 skuffer - et skikkelig lykkefunn hos en brukthandler. Jeg fikk gåsehud da jeg hadde plassert den i stua. Det er et fantastisk møbel, og det første jeg vil redde ut av huset hvis det brenner - etter barna og katta, selvsagt.

 

 

- Hva er det rareste du har gjort i huset?

- Det må være da jeg fikk et akutt innfall om å male om veggene i gangen samme dag som vi skulle ha fest. Jeg trodde det skulle gå fort, men da gjestene kom i 18-tiden, var gangen full av våt maling, pensler i whitesprit og en vertinne i kjeldress som desperat stod og hengte opp ting på vegger våte av maling. Det ble pizza fra Peppes, og samtlige gjester forlot festen med hodepine av malingslukten. Men gangen ble fin, den!

 - Hvilke butikker handler du helst fra?

- Min desidert favorittbutikk er en skjult perle av en brukthandler i Aurskog. Jeg kan gå der i timevis på jakt etter gode kjøp. Jeg handler mye på nett, og Lobelia.no er en klar favoritt. Jeg er også en del innom Zanz i Lillestrøm og Dorothea i Lørenskog. Dessuten er jeg ivrig på loppemarkeder. Jeg er den gale dama som løper inn med spisse albuer og mord i blikket for å gjøre de gode kjøpene FØRST!

 

© boligpluss.no

 

- Du blogger om interiør isteden for å gjøre hva da?

- Isteden for å ha hund. Jeg hadde behov for en hobby som var bare min. Med tre barn og supertravel hverdag som intensivsykepleier er jeg glad det endte med blogging istedenfor hundekjøp, dressurkurs og valpetrening. Tror husets katt også setter pris på dette valget.

Les mer om Cecilies underholdende galskap og spennende prosjekter på Litt shabby, litt slitt og bare mitt.

Kanskje du også er interessert i...